Liturgie Thuiskerkdienst zondag 5 april Liturgie Thuiskerkdienst zondag 5 april
/uploads/klant429/files/2020-04-05_liturgie%20thuiskerkdienst.docx

BELANGRIJK Coronavirus BELANGRIJK Coronavirus
In verband met het coronavirus zijn alle kerkelijke bijeenkomsten en samenkomsten tot 1 juni afgelast.
Wij houden u middels deze website op de hoogte.

Wij roepen iedereen op om voorbede te doen voor degenen die getroffen zijn door dit virus en dat verdere verspreiding zal worden beperkt.

Ter vervanging van de kerkdiensten, zendt de E.O. de komende weken kerkdiensten uit. U kunt deze diensten op televisie volgen op NPO 2 vanaf 9:20 uur.

Matt 28:20: en houd dit voor ogen: Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.

WELKOM WELKOM
Hartelijk welkom op de website van de Gereformeerde Kerk van Yerseke. Op deze website kunt u van alles vinden over de kerk.

Surf eens rond op onze website om te kijken wat de kerk te bieden heeft. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de kerk zelf, op zondag (zie het menu "Kerkdiensten") en door de week, bij één van de activiteiten voor jong en oud!

Voor de kerkdiensten kijkt u in het menu 'kerkdiensten'.
Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke week kindernevendienst.

Het adres van de kerk is Damstraat 20 in Yerseke.
De ingang is om de hoek tegenover cafétaria "New Schotte"