Sirkelslag Sirkelslag

 
Hey jij daar!
Zit je in groep 6, 7 of 8? Vind je gamen leuk? Kun je dansen, tekenen, woorden raden, of heb je andere skills? Geef je dan NU op voor Sirkelslag Kids: . Je kunt je aanmelden t/m maandag 5 november.
 
Het thema dit jaar is 'Vertrouw op God'. Het verhaal gaat over Mozes. Het volk Israël is in een hopeloze situatie beland. Maar Mozes staat op, om samen met God, hoop te bieden en het volk te bevrijden van hun ellende. Wij gaan met Mozes mee en ontdekken door verschillende opdrachten - waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn - hoe God hoop gaf in deze moeilijke tijd. Ook nu kunnen we wat betekenen voor de mensen om ons heen. Zo komen we tijdens deze avond in actie om kinderen wereldwijd een betere toekomst te geven.
Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland. Je speelt Sirkelslag KIDS op vrijdagavond 16 november van 19.30 tot 21.00 uur in gebouw ‘De Haven’ aan de Paardenmarkt, samen met andere kinderen. We starten de DVD en we weten niet welke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Het enige dat je weet is dat duizenden andere kinderen in heel Nederland klaar zitten om de strijd aan te gaan tegen jouw team. Wordt jouw team kampioen Sirkelslag 2018? De drie beste groepen winnen een mooie beker!
 
Onze groep heet YESE-01! Als we meer dan 12 aanmeldingen krijgen, zullen we een tweede team (YESE-02) maken en bij meer dan 20 aanmeldingen stellen we een 3e team (YESE-03) samen. We hopen dat je meedoet en dat je ook gezellig een vriend of vriendin meeneemt.
Je wil dit toch zeker niet missen? O ja: deelname is helemaal gratis en je krijgt nog drinken en iets lekkers ook!
 Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Willeke van der Kuijl, 06-34414528 of Arnold Meijer, 06-29035772. Als je je wilt aanmelden kan dat ook via hen of via het e-mailadres . Doe dat echter wel voor 6 november!
 
Hulp gevraagd
We zoeken overigens niet alleen kinderen die mee willen doen, maar ook volwassenen die het leuk vinden om die avond te helpen, zoals een team begeleiden, jurylid zijn, drinken inschenken. Kortom, een gezellige avond met hilarische opdrachten, samen met een groep geweldige kinderen. Dat wil je toch zeker niet missen? Geef je snel op bij Willeke of Arnold!
 
 

terug