Vakantie Bijbel Week 2022 Vakantie Bijbel Week 2022
       
Van dinsdag 30 augustus t/m vrijdag  2 september 2022 wordt weer de jaarlijkse Vakantie Bijbel Week gehouden op het terrein van de Scouting aan de Burenpolderweg in Yerseke.
Elke morgen kunnen de kinderen, in de leeftijd van de basisschool, van 09.30 uur tot 11.45 uur terecht voor een programma rond een thema. Dit jaar is het thema Alles Andersom. Er wordt geknutseld, getimmerd,  gespeeld en gezongen. Behalve de ochtenden is er op woensdagavond van 19.00 tot ca. 20.30 uur stokbrood bakken. Op deze avond zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Op vrijdagochtend zal Matthijs Vlaardingerbroek een leuke en interactieve voorstelling voor de kinderen verzorgen, die tegelijkertijd een krachtige Bijbelse boodschap heeft afgestemd op het thema van de Vakantie Bijbel Week. In deze voorstelling kijken we naar de gelijkenis van de verloren zoon, waarin Jezus alles op zijn kop zet. Het gaat helemaal andersom!

Deze week wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Yerseke,  de  Vrije Evangelische Gemeente, de Hervormde Gemeente Yerseke, de Gereformeerde Kerk, en de Hervormde Gemeente Rehoboth. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom jij ook?   

Wilt u/jij ons komen helpen!  U/jij kunt/kan zich aanmelden bij Willeke van der Kuijl per mail: vdkuijl@zeelandnet.nl of bellen naar 06 - 34 41 45 28.      
 
terug