Week van Gebed Week van Gebed
Zondag 15 januari – zondag 22 januari 2023 is de jaarlijkse Week van gebed.
De Bijbeltekst die centraal staat tijdens de Week van gebed voor eenheid komt uit Jesaja 1 vers 17: ‘Leer goed te doen; zoek het recht, houd tirannen in toom, kom op voor wezen, sta weduwen bij’.
Een kleine commissie vanuit de volgende 4 kerken in ons dorp heeft een programma voorbereid; Hervormde Gemeente, Vrije Evangelische Gemeente, Hervormde Gemeente Rehoboth en Gereformeerde Kerk.
Ook is er aan de kindernevendienst en jeugdclub materiaal toegezonden om mee aan de slag te gaan zodat iedereen van jong tot oud betrokken kan zijn. Gebeden hebben kracht!
Vanaf maandag 16 januari t/m vrijdag 19 januari bent u allen VAN HARTE WELKOM bij de gezamenlijke gebedssamenkomsten van 19.30 tot 20.15 uur.
*Maandag 16 januari;    Hervormde Gemeente, Kerkelijk Centrum De  Haven, Paardenmarkt
*Dinsdag 17 januari;      Gereformeerde Kerk, Damstraat, bijgebouw via hoofdingang
*Woensdag 18 januari;  Vrije Evangelische Gemeente, Kaaistraat, Jeugdgebouw
*Donderdag 19 januari; Hervormde Gemeente Rehoboth, Marijkelaan
*Vrijdag 20 januari;       Hervormde Gemeente, Kerkelijk Centrum De Haven, Paardenmarkt
Als u gebedspunten hebt, neemt u deze dan gerust mee!
Lianne Minnaar-Bakker, 06 2201 6392