Gemeente Groei Groep Gemeente Groei Groep
Gemeente Groei Groep (GGG)

De Gemeente Groei Groep is een bijbelstudiegroep die maandelijks bij elkaar komt. We doen dit wisselend bij een van de groepsleden thuis.
We starten met koffie/thee en wat lekkers en nemen eerst even te tijd voor een praatje pot over ieders wel en wee. Dit gaat meestal gepaard met veel gelach en soms een traan. Daarna gaan we aan de slag met Gods woord!
We werken meestal met een boekje over een Bijbelboek of een bepaald thema en behandelen dan telkens één les die we van te voren voorbereiden.
Dit seizoen gaan we starten met het boekje ‘Leef je geloof’, de brief van Jakobus de broer van Jezus.
Deze brief is niet zo bekend maar wel erg inspirerend. En vooral praktisch. Je vindt hierin allerlei concrete adviezen hoe je Jezus kunt navolgen. 
Ben je ook benieuwd en wil je een keer gezellig meedoen om te kijken of de GGG wat voor jou is?!
De eerstvolgende bijeenkomst is dinsdag 22 november bij Petra van Burg.  De Onderstaande personen doen dit seizoen mee met de GGG dus trek gerust één van hen aan zijn/haar jasje voor meer info!
Iedereen van harte welkom!!!!!!

Een hartelijke groet van,
Hans Bakker, Sandra Zoeteweij, Petra van Burg, Petra Mijnders, Linda Verkaart, Corine Steketee, Silvia Ringlever, Tahira van Hekelen, Willeke van der Kuijl, Jacolien Cornelissen.

 
terug