Seniorenreis 2024

11 juni was het weer zover.Tijd voor de seniorenreis. Deze keer naar Arnemuiden met de bus naar Arnemuiden. Daar is een bezoek gebracht aan het museum.
De dag wordt afgesloten met koffie/thee en natuurlijk iets lekkers. Het was weer een gezellige dag.

Bekijk alle foto's
 
Damesuitje naar den Inkel Kruiningen

Bekijk alle foto's
 
Jacqueline Sinke naar Thailand

Bekijk alle foto's
 
Boottocht op de Ye 100

Bekijk alle foto's
 
Seniorenreis 2023

Bekijk alle foto's
 
Startdag aan t Veerse meer 2021

Bekijk alle foto's
 
Seniorenreis 2019

Bekijk alle foto's
 
Seniorenreis 2017

Het was weer zover, het jaarlijkse reisje, op donderdag 18 mei.
De deelnemers werden verwacht om 12.45 uur in de consistorie. We vertrokken om 13.00  naar De Klompenmakerij in Dussen. Daar hebben we koffie/ thee gedronken met iets lekkers erbij.
Daarna zijn we naar de 7 Bergchse-hoeve in Zevenbergen gereden om te genieten van een etentje.
Het was een gezellige en geslaagde dag.
 

Bekijk alle foto's
 
SIRKELSLAG

Sirkelslag Op vrijdagavond 18 november hebben we Sirkelslag gehouden met kinderen uit groep 6 t/m 8 van basisschool Het Kompas namens de Hervormde Kerk, Evangelische Kerk en de Gereformeerde Kerk. Er waren maar liefst 28 kinderen! We hadden Team YESE01, dit waren 10 jongens, Team YESE02 waren 5 meiden en 4 jongens en Team YESE03 waren 9 meiden. Om 19:30 uur startten we de dvd en begonnen de opdrachten. Met de dobbelsteen moest er 6 gegooid worden en dan snel een muts opzetten, sjaal omdoen en wanten aantrekken en met mes en vork een groot cadeau openmaken. En dit allemaal tijdens het tikken van de klok… In het cadeau zat een opdracht om een Bijbeltekst te zoeken. Gelukkig waren er twee aanwijzingen. De tekst was: Al het goede dat wij krijgen, elk volmaakt geschenk, komt van God. En dit was te vinden in Jakobus 1 vers 17. Team Yese3 vond deze tekst in de laatste 20 seconden van de tijd… pfft… dat was ff spannend…   Het tweede spel: een stripverhaal maken over het verhaal van “De Barmhartige Samaritaan”. Ze kregen tijdschriften, kranten, pennen, potloden, papier en gingen direct aan de slag. Wat een prachtige stripverhalen hebben ze gemaakt!   Het derde spel: Briefjes uit een bakje pakken waar allerlei namen op stonden. Deze moesten ze eerst beschrijven, daarna opnieuw nog een keer uitbeelden en als laatste met 1 woord omschrijven. Bijbelse namen zoals: Mozes en Abraham, maar ook Mozart, Vincent van Gogh, Spongebob en Jan Smit. Erg leuk om te zien hoe ze deze deden uitbeelden, hihi…   Het vierde spel: Met vier touwen aan een stift en dus vier kinderen een voorwerp tekenen… nou dit was een erg moeilijke opdracht, overal kwamen lijntjes te staan en het voorwerp… ach.. dat was moeilijk te raden…   Tenslotte spel 5: Het doel van dit spel was om “hun licht te laten schijnen”. Ze moesten gaan zingen en dansen op een liedje van K3, Frozen en Frans Bauer. Ze gingen compleet uit hun dak en het was een gezellige afsluiter met de polonaise door de zaal!   Voor ons was iedereen de winnaar, maar de uiteindelijke score is geworden: Team YESE01 155 punten, YESE02 150 punten en YESE03 155 punten.   Alle kinderen hebben genoten en wij als leiding uiteraard ook! Het is fijn om zo met de kinderen op een gezellige manier met de Bijbel bezig te zijn.   Hartelijke groetjes namens de leiding van Sirkelslag:   Arnold Meijer, Elian Wisse, Trudy Dees, Bert Brinks, Julia Bol en Willeke van der Kuijl    
 

Bekijk alle foto's
 
DOOPDIENST

Op zondagmiddag 6 nov. is Tarisha het dochtertje van Tahira en
Michael en het zusje van Sulma, gedoopt  door Ds Deelstra

Bekijk alle foto's
 
150 JAAR GEREFORMEERDE KERK YERSEKE

Jubileren houdt in: “kijken naar het verleden”.
Wij kijken 150 jaar / anderhalve eeuw terug.
Op dinsdag 18 oktober 2016 was het 150 jaar geleden dat de Gereformeerde Kerk Yerseke is ontstaan.
Zaterdag 22 en 23  oktober werd dit gevierd.

Bekijk alle foto's
 
HUISKRING

De huisking is weer van start gegaan met een heerlijke maaltijd.

Bekijk alle foto's
 
DIJKDIENST

Bekijk alle foto's
 
PAASONTBIJT 2016

Bekijk alle foto's
 
KOOR DE HOEKSTEM

Bekijk alle foto's
 
OPENDAG IN DE KERK

Bekijk alle foto's
 
GEZINSDIENST 27 SEPTEMBER 2015

Een speciale dienst m.m.v. de band "Vision"uit Tholen.
Het thema was : "De voedselbank"

Bekijk alle foto's