Gereformeerde Kerk Yerseke Gereformeerde Kerk Yerseke
Op deze website kunt u van alles vinden over de kerk.U bent natuurlijk ook van harte welkom in de kerk zelf, op zondag en door de week, bij één van de activiteiten voor jong en oud!
hier
Voor de kerkdiensten klikt u hier
Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke week kindernevendienst.
En voor de jongeren vanaf 11-14 jaar en 15+ is er 1x per maand een jongerennevendienst.

Ook willen we een veilige gemeente zijn voor alle leden.. 
Voor meer informatie klikt u hier

Adres: Damstraat 20 in Yerseke.

 
 
WANDELEN WANDELEN
WIST JE DAT……. Wandelclub “’T oekje” nog steeds bestaat We iedere week nog gaan wandeleN Het aantal dames nogal gekrompen is Het heel gezond is om te lopen en in de buitenlucht te zijn Je altijd welkom bent om mee te wandelen We elke week een andere avond lopen We altijd om 19.15 uur starten bij de kerk…… Voor meer informatie bel of app Monica Hout : 06 30418108 Zij houdt de avonden bij en laat in de groepsapp weten wanneer we gaan lopen.
Afbeeldingsresultaten voor wandelen tekening
 
Happy to gather

Happy to gather
 
Koffiemorgen Koffiemorgen
Koffiemorgen
Hallo allemaal,
Op donderdagochtend 20 juni is iedereen, jong en oud, vanaf 10:00 uur van harte welkom voor een kopje koffie/thee of limonade met wat lekkers erbij. Bent u nog niet eerder geweest? Kom gezellig eens langs en breng gerust iemand mee. Na deze koffiemorgen in juni houden we vakantie en daarom is er geen koffiemorgen in juli en augustus.
Heeft u geen vervoer en wilt u graag worden opgehaald? Neemt u dan contact op met Jacolien Cornelissen 06-13457875 of Willeke van der Kuijl 06-34414528.
Graag tot ziens op donderdag 20 juni!
Jacolien, Ingrid en Willeke
 
lees meer ยป